ALFIT seminar u saradnji sa Fitnes Akademijom i Tonus Gymom

Testovi za procenu fizičke forme povezane sa zdravljem u personalnom fitnesu

Dragoljub VELJOVIĆ, MSc

18.11.2018.

12-20h

TONUS GYM Batajnica, Kralja Mihaila Zetskog 6

Kako bi učešće u fizičkoj aktivnosti bilo bezbedno i efikasno, nephodno je da sa našim klijentima realizujemo prvi korak u kreiranju sveobuhvatnog i adekvatnog personalnog programa vežbanja. Isti obuhvata primenu specifičnog protokola procene fizičke forme koji za cilj ima prikupljanje informacija o trenutnim fizičkim karakteristikama i sposobnostima osobe sa kojom otpočinjemo trenažni proces. Prikupljeni parametri nam olakšavaju dalju preskripciju programa vežbanja i značajno pomažu da se ispune postavljeni ciljevi. Nakon završenog seminara bićete osposobljeni da koristite brojne alate i test protokole koji će vam biti od velike pomoći u radu sa klijentima, jer su predstavljeni standardi deo smernica vodećih organizacija na svetu iz oblasti kreiranja programa vežbanja radi očuvanja i unapređenja zdravlja osoba različitog uzrasta i nivoa treniranosti.

Sadržaj:
Seminar sadrži teorijski deo i praktičnu obuku prisutnih za individualno sprovođenje protokola, testova i tehnika rada kao i obuku za analiziranje i upotrebu dobijenih rezultata u daljem radu personalnog trenera sa ciljem poboljšanja fizičke forme i unapređenje zdravlja kod klijenata.

Dragoljub VELJOVIĆ, MSc

Doktorand na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, master sportskih nauka, menadžer za razvoj proizvoda i usluga, specijalista za
razvoj fizičke forme, predavač. Angažovan u oblasti dijagnostikovanja, kontrole i
praćenja stanja treniranosti, kako vrhunskih sportista, tako i rekreativaca. Učesnik brojnih domaćih i međunarodnih projekata iz oblasti vežbanja i zdravlja, kao i
programa stručnog usavršavanja u sportu i fitnesu. Dokazan u radu sa osobama različitog uzrasta i nivoa treniranosti. U naučnom i stručnom smislu interesovanja sumu usmerena prema proceni fizičke forme i programiranju fizičke aktivnosti radiočuvanja i unapređenja zdravstvenog statusa.

Cena: 60e za članove ALFITA 50e
Za zaposlene u Tonus Gymu, članove tonus Gyma i nekadašnje polaznike Fitnes Akademije 50%

informacije i prijave:

alfitsrbija@gmail.com

065 8061 539

 

 

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *