Stručni seminari u organizaciji ALFIT-a

Asocijacija licenciranih fitnes instruktora i trenera (ALFIT) u saradnji sa Fitnes Akademijom organizovala je niz stručnih seminara iz oblasti grupnog i personalnog fitnesa tokom jula, avgusta i septembra na kojima su članovi ALFITa iskoristili svoju beneficiju popusta za stručno usavršavanje.

Kroz seminare pod nazivom functional stretching, intemediate pilates, couple fitness, functional circuit training, small fit ball i fitness yoga, učesnici su imali prilike da se upoznaju sa različitim rekvizitima, vežbama, novim metodama rada i istraživanjima na temu funkcionalnog treninga i praktičnom primenom istih na treningu.

Kontinuirano obrazovanje članova ALFITA i unapređenje oblasti rekreacije, fitnesa i velnesa, jedan je od primarnih ciljeva ove organizacije koja nastoji da okupi što više kvalitetnih i edukovanih instruktora i trenera, zaštiti njihove profesionalne interese i pomogne im da se međusobno povežu, razmene iskustva i unaprede.

Ovo je jedan od razloga zbog koga članstvo u ovoj asocijaciji neprestano raste i broji već preko 150 trenera iz cele Srbije ali i iz okruženja.

NASTAVLJAMO DALJE, A IDEJE KOJE NAS VODE SU – KVALITET I ETIKA U FITNES INDUSTRIJI!!

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *