III EVROPSKI FITNES KONGRES u organizaciji SRFS 11. i 12.10.2013.

Pozivamo vas da pružite podršku Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije i prisustvujete međunarodnoj fitnes konvenciji na kojoj učestvuju najpoznatiji domaći i međunarodni prezenteri. Svakako je od velikog značaja za opšti razvoj fitnesa u Srbiji i za razvoj organizacija koje deluju u ovoj oblasti da se na ovakvim događajima pojavljuje što više učesnika.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije se potrudio da za prilično pristupačnu cenu omogući svima 2 dana kvalitetnog programa sa najpoznatijim domaćim i stranim prezenterima. Konvencija se dešava u okviru III Međunarodnog Fitnes Kongresa 11. i 12.oktobra od 10-17h u petak odnosno od 10-19h u subotu. Raspored konvencije se nalazi u prilogu.

Jedan od učesnika konvencije je i Asocijacija licenciranih fitnes instruktora i trenera (ALFIT) ispred koje će na času koji počinje u subotu u 14.00 nastupati domaći prezenteri, članovi ALFITa, Aleksandra Vranešević, Dragana Momić i Zorana Gladović.

Mesto dešavanja je prostor teniske hale IMPULS koja se nalazi na Novom Beogradu u blizini Sava Centra u liniji sa Hotelom Continental i zgradom Delta Holdinga.

Cena ulaznice za oba dana je 1.500 din a svaki klub koji dovodi više članova na svaku petu ulaznicu dobija šestu gratis. Ulaznice možete kupiti na ulazu u IMPULS halu na dan konvencije ili uplatom na Savezov račun najkasnije do 10.10.2013. godine do 16h.

U slučaju da niste u mogućnosti da prisustvujete svim časovima, omogućen je VELIKI BESPLATAN ŠOU TRENING svih međunarodnih i domaćih prezentera u subotu od 17-19h.

Ne propustite jedan od kvalitetnijih fitnes događaja ove godine.
Vidimo se na konvenciji :-).

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *