Akreditovani nacionalni kurs za fitnes trenere

POSTANI PILATES INSTRUKTOR, PERSONALNI TRENER, FITNES ili AEROBIK INSTRUKTOR na zvaničnoj i međunarodno priznatoj edukaciji sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta!

POČINJE UPIS JUBILARNE 30. GENERACIJE REDOVNOG KURSA FITNES AKADEMIJE!
PRIJEM DOKUMENATA i UPIS POLAZNIKA će se obavljati 21. januara 2017. u 12h na Fitnes Akademiji, ul. Vojvode Stepe 75, Voždovac, Beograd.

Pozivamo sve zainteresovane na INFORMATIVNO UVODNO PREDAVANJE povodom upisa REDOVNOG kursa 30. generacije stručnog osposobljavanja III stepena za voditelje grupnog i personalnog fitnesa, koja će se istovremeno održati.
Kontakt za informacije i prijave je fitnesakademija@gmail.com ili 065.8061.539.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Prisutnima će biti prezentovane organizacije koje sarađuju na kursu za stručno osposobljavanje:
Nacionalno udruženje stručnjaka – Asocijacija Licenciranih Fitnes Instruktora i Trenera – ALFIT Srbija,
Akreditovana visokoškolska ustanova – Visoka sportska i zdravstvena škola i
Međunarodno poznati brend u profesionalnom fitnesu – Fitnes Akademija.
Zainteresovani polaznici će dobiti informacije o planu i programu ovog kursa, predavačima, tematskim jedinicama, načinu rada na kursu i potrebama domaćeg i inostranog tržišta pri zapošljavanju stručnjaka u oblasti fitnesa i o uslovima i mogućnostima za dobijanje nacionalne dozvole za rad – licence u Srbiji. Slušaoci će biti upoznati i sa iskustvima dugogodišnjeg rada u oblasti edukacije i iskustvima profesionalnog rada u fitnesu.
REDOVNI kurs počinje u martu 2017.

Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju UVODNOM PREDAVANJU kako bi se na vreme informisali oko upisa i svih ostalih detalja, dobrodošli su. Iskreno se radujemo Vašem prisustvu.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *